Şehirler Savaşı Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: İTTİFAK KARARGAHI
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bilindiği gibi oyunda sürekli ittifak savaşlarından söz ediliyor fakat bir türlü yapılamıyor. Belki ilerleyen zamanlarda yeni kodlamalarla yapılabilir. Bu şimdilik mümkün görünmese de farklı bir uygulama yapılabilir.


Yıllar önce savunma birimleri, birlik birimlerine göre çok daha güçlü, aynı zamanda çok daha az savaş artığı bıraktığı için bazı oyuncular oyun stratejisini savunma üstüne kurup, birliğini yerde bırakabiliyordu. Özelikle güçlü birliklere sahip oyuncuların yerdeki birliklerine, savunması sebebiyle bırakın tek oyuncuyu, bir ittifak bile saldırmaya cesaret edemiyordu. Bu savunmaların yıkılması için oyuncular, hatta ittifaklar birleşerek filolar kaldırıyor, büyük savaşlar oluyordu. Şu anda kuş uçmayan, kervan geçmeyen forumda yüzlerce yorum oluyordu. Savunma güçlerinin tekrar eski haline getirilmesi konusundan bahsetmiştim. Bunun haricinde şöyle bir şey yapılabilir.

İttifak kurucusu, belirlediği bir yere ittifaka ait bir karargah kurar. İttifaka ait oyuncular, birliklerini bu ittifaka yerleştirirler. Mesela ittifakta ki 5 oyuncu birliğini ittifak karargahına indirir. 5 oyuncunun birliği önemli bir güç oluşturur. bu birliği vurmak tek oyuncunun değil yine bir ittifakın işi olacağından kolay kolay vurulamaz.

Eger H-3 için yapılırsa %90 dan aşağı hemen geri çağır olmadığı için bu bazı oyuncular için avantaj sağlayabilir. Fakat birliği yerde olduğu için de aynı zamanda dezavantaj olacaktır.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu arada siz de bir kaç fikir belirtin de forum mezarlık modundan çıksın. Oyuna 16 saat harcayanlar bir zahmet foruma da yarım saatini ayırsın!
Öneriniz İçin Teşekkür Ederiz.
Öneriniz Gereken yöneticilere iletilmiştir
İyi Forumlar..